Applications Manager voor het bewaken van applicaties

CBA_logo

Een Applications Manager is een voor de beschikbaarheid en prestatie van applicaties en samenhangende componenten bewaakt. De gevolgen daarvan zijn dat een hoge up-time en verbeterde prestaties van jouw applicatie landschap voor de zakelijke toepassing van jouw bedrijf. De beheermogelijkheden van de prestatie van applicaties bevatten de virtuele servers, databases, webservices, applicatieservers en in de cloud. In totaal worden er meer dan 200 applicaties standaard met meegeleverd met een eigen template en zijn er meerdere custom script monitoring mogelijkheden. Daarnaast zijn er voor IT-beheerders nog meer mogelijkheden voor een beter beheer van business services. 

De voordelen 

De Applications Manager geeft een realistische visie hoe alles in elkaar zit op jouw IT. Het bewaakt de prestaties van verschillende onderdelen. Dit vermindert slordigheid en verbetert de kwaliteit van de dienstverlening aan de eindgebruiker. Hieronder staan nog een paar voordelen van een applicatie manager. 

  • Zorgt voor uiterste prestatie van IT, 
  • oplossen problemen, 
  • gebruiken tijdens development, 
  • Monitor en garandeer applicatie productiviteit. 

Doordat te gebruiken zorg je voor een optimale prestatie van de IT infrastructuur en applicaties. Onder anderen gaat het oplossen van problemen met applicaties veel sneller. Door de applicatie manager tijdens het development te gebruiken voorkom je later problemen. Monitor en garandeer de applicatie productiviteit en server prestaties. Ben jij ook naar al deze voordelen benieuwd? Denk jij dus dat het ook iets is voor jouw bedrijf? Wacht dan niet te lang ermee en neem zo snel mogelijk even contact op met een expert!