De beste telefoons in telefoonzaak Amersfoort

telefoon reparatie Zwolle

telefoon reparatie Zwolle

Sinds begin 2014 is de Amersfoortse telefoon winkel gevestigd in het centrum van Amersfoort. De telefoonzaak repareert telefoons en verkoopt ze ook nog is. In de tijd dat ze open waren hebben ze veel tablets en telefoons in handen gehad om te kunnen maken. De allernieuwste smartphones en tablets hebben wij dus ook al ervaring mee. Mede hierdoor lukt het om alle toestellen in een vrij korte periode te kunnen repareren. Verder is de telefoonwinkel niet alleen een reparatie service. Ze verkopen ook een ruim assortiment aan accessoires denk hierbij aan: Hoesjes, Opladers, screenprotectors en ook veel exclusieve telefoonhoesjes. Ook is het al voor een lange periode mogelijk om bij ons in de winkel zelf een hoesje te ontwerpen voor je telefoon. Hoe doe je dit? Als je in de winkel bent moet je gewoon naar een medewerker gaan en die zal jou alle stappen een voor een uitleggen. Verder is de telefoonwinkel in Amersfoort tegenwoordig begonnen met het maken van exclusieve hoesjes voor Apple en Samsung. Deze worden ook in de winkel verkocht. Dus ben je benieuwd? Kom een keertje langs in de Telefoon zaak Amersfoort. Iedereen is van harte welkom. 

telefoonzaak Amersfoort

Hoe gaat een reparatie van start?

Meestal zijn al medewerkers rond een half uurtje bezig om een telefoon te maken. Apple: Als voorbeeld bij Apple pakken we een van de recente telefoons van Apple: Iphone 13 Pro Max. Je kan eigenlijk alles in je telefoon laten maken. Heb je een barst in je scherm? Prima, hebben wij zo opgelost. Ook als je glazen achterkant van je IPhone kapot is kan je die zonder moeite laten maken. De kosten van het maken van een IPhone bedragen tussen de 30 en 500 euro. De wat lagere prijzen zijn voor problemen die niet zo veel voorstellen bijvoorbeeld waterschade op je telefoon weg halen. Samsung: Ook samsung telefoons repareren wij binnen een half uurtje. Wij hebben ervaring met bijna alle telefoons van samsung. Ook hier kan je alles laten maken en zelfs laten vervangen. De prijzen voor het laten maken van je Samsung bedragen tussen de 20 en 300 euro. Dit is een stuk goedkoper dan bij Apple omdat Apple over het algemeen heel duur is. 

Openingstijden van telefoonzaak in Amersfoort

De winkel is elke dag geopend. Maandag zijn ze geopend van 13.00 tot 18.00. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn ze geopend van 10.00 tot 18.00. Donderdag van 10.00 tot 21.00. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 en dan als laatste de kortste dag zondag van 12.00 tot 17.00. Wil je een kijkje komen nemen in de winkel? of natuurlijk je elektronica laten repareren? Maak een afspraak of kom vrij naar de winkel toe. Het kan allemaal.