Het handige van een auto ambulance!

auto ambulance

auto ambulance

Jij hebt ergens een oude auto gekocht waar geen kenteken bij zit. Dan kan het zijn dat jij de auto hebt gekocht om op te knappen en dan is het ook niet zo gek dat er geen kenteken op zit. Je mag er dan ook niet mee op de weg rijden. Dat houdt dus in dat jij de auto niet naar de werkplaats of naar jouw huis mag rijden. Dat is vervelend, want hoe krijg je die anders thuis. Dat is gelukkig gewoon mogelijk door de auto ambulance. Dit is een goede manier om jouw auto te vervoeren zonder dat het jou heel erg veel gaat kosten. Maak er dan ook zeker gebruik van.

auto ambulance

Waarom?

Als jij iemand bent die lekker aan het klussen is aan auto’s en ook jouw eigen werkplaats hebt dan is het mogelijk dat je ook project auto’s hebt. De auto die je gebruikt voor projecten staat vaak niet ingeschreven en er staat dan ook geen kenteken op. Door middel van de auto ambulance kun jij toch nog een nieuw auto kopen en die naar de werkplaats brengen zonder dat jij een boete riskeert. Maak daar dan ook gebruik van, want je wilt niet dat je hoge kosten krijgt van het vervoeren van de auto.

Kosten

Het vervoeren van de auto is natuurlijk niet gratis, maar het hoeft geen gigantisch bedrag te zijn. Het is namelijk zo dat jij bepaalt voor de afstand die je rijd. Als het namelijk vrij dichtbij is dan is het lekker goedkoop. Als je een lange afstand moet rijden dan is het natuurlijk duurder. Jij krijgt dan ook meteen aan de telefoon te horen wat de auto ambulance gaat kosten. Zo krijg je niet spontaan onverwachte kosten waar je wellicht niet eens voor kunt betalen.