Kokend water kraan van Quooker

Quooker

Weinig tijd om de macaroni te koken? Geen zorgen! Quooker zorgt direct voor heet kokend water en bespaart hierdoor je tijd. De kraan bestaat uit twee delen: een kraan die je plaatst op het aanrecht en een boiler voor onder je keukenkastje. Je kunt kiezen uit drie boilers: Pro 3-reservoir, Combi of Combi+. De boiler zorgt ervoor dat het water altijd warm blijft, hierin wordt dus het kooktemperatuur bewaard. Dat komt omdat de boiler goed geïsoleerd is en dus weinig energie nodig heeft. De boiler wordt direct bijgevuld met het opgewarmde water uit de waterleiding, als jij wat uit de kraan tapt.

Diverse kranen

Quooker heeft verschillende soorten kranen. Deze zijn allemaal veilig te gebruiken en verbruiken weinig energie. 

Kokend water kraan
Quooker

Dit zijn de opties:

  • Fusion: Dit is een kokend water- en mengkraan in één. Je hebt keuze uit een rechte of ronde uitloop. Daarnaast kan je kiezen uit de moderne of Classic stijl.
  • Flex: Dit is ook een kokend water- en mengkraan in één. Deze kraan is verkrijgbaar in de moderne stijl. Het verschil met de Fusion is dat deze kraan een uittrekslang heeft. Hierdoor kun je makkelijker drinken inschenken of de afwas doen.
  • Nordic Twintaps: Dit zijn losse kokend water- en mengkranen in hetzelfde design. Hierbij heb je weer de keuze tussen een rechte of ronde uitloop. Deze kranen zijn verkrijgbaar in de moderne stijl.
  • Nordic Single Tap: Precies hetzelfde als de Nordic Twintaps, alleen dan enkel.