Rolluiken Amsterdam tegen lichtinval

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat de zon steeds in je ogen terecht komt. Je doet de gordijnen dicht, maar de zon vindt een spleetje waardoor het licht nog steeds naar binnen schijnt. Rolluiken Amsterdam kan je hierbij helpen. Een rolluik is de meest meerzijdige zonwering die er momenteel is. Omdat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het raam daalt, ontstaat er een blijvende atmosfeer tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht- en geluidsinstallatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. De rolluiken zijn altijd in verschillende soorten maten, kleuren en bediening beschikbaar.

rolluiken Amsterdam

Hoge kwaliteit rolluiken

Er zijn vaak problemen die opgelost kunnen worden door het rolluik. 

Oplossingen van deze problemen:

  • Inbraak
  • Geluidsoverlast
  • Lichtinval
  • Inkijk
  • Warm, koud en vochtig weer

Rolluiken Amsterdam zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding die zorgen voor stabiliteit. De rolluiken zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en zijn een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhoud te worden en veranderen ze niet van kleur. De weersomstandigheden hebben geen invloed op de rolluiken.

Iets tegen de muggen

Rolluiken Amsterdam biedt ook horren aan. Voor je deur of raam, hoe het opent of sluit en welke afmetingen het zijn, zij hebben het! Je hebt verschillende soorten hordeuren zoals een draaihordeur, een rolhordeur en de plisséhordeur. Hierdoor kunnen de muggen jou met rust laten en dan heb jij weer een goede nachtrust.